Valikko Sulje

Polarscent tarjoaa koirien hajuerotteluun perustuvia testipalveluita ihmisten turvallisuuden ja terveyden edistämiseksi. Yhtiön ensimmäinen tehtävä on tuoda ylivoimaisen luotettava, nopea ja kustannustehokas ratkaisu covid-19-pandemian testaukseen.

Polarscent toimii yhteistyössä Wise Nose – Suomen hajuerottelu ry:n kanssa. Tuhansien näytteiden perusteella ihminen ei pysty teknisillä apuvälineillä toistaiseksi rakentamaan testijärjestelmää, joka olisi yhtä herkkä kuin koira.

Menetelmä on testattavalle äärimmäisen helppo ja miellyttävä: koehenkilö antaa käytetyn maskin tai tekee nopean pyyhkäisytestin iholtaan. Tämän jälkeen koira tarkistaa näytteen.

Koiran avulla on mahdollista tehdä tehokasta esiseulontaa. Se tunnistaa sairastuneiden lisäksi altistuneet.

Näytteiden analysointi on koiralle kaikkein hauskinta leikkiä!

Koronakoiran luotettavuus

Koirien hajuerottelukyky on kaikkia ihmisen tekemiä testilaitteistoja tarkempi ja nopeampi useimpien hajumolekyylejä sisältävien tutkimusten tekemiseen.

Tämän väitteen tueksi on tehty jo kymmeniä vuosia tutkimusta eri yliopistoissa ympäri maailmaa, ja valtiollisen tason koirakoulutusta onkin tarjolla jo useimmissa maailman maissa. Täsmälleen samaan kykyyn ja koulutusmetodiin perustuvia “työkoiria” on käytössä erilaisten sairauksien jäljittämisessä (diabetes, syöpä, suolistobakteerit), tullin ja postilaitoksen huumevalvonnassa, poliisin jäljityskoirina, homekoirina ja esimerkiksi rahakoirina teknisessä tutkimuksessa.

Halutessanne toimitamme mielellämme kansainvälistä tutkimustietoa aiheesta.

Polarscent koronakoira luotettavuus