Valikko Sulje

Polarscent Oy:n koronakoirapalvelu yrityksille


Koirien äärimmäisen herkkyyden ansiosta ne pystyvät tunnistamaan koronaan sairastuneiden lisäksi ne, joiden tulos ei vielä näy PCR-testissä tai taudille mahdollisesti altistuneet ihmiset. Tällä tavoin pystytään tehokkaasti esiseulomaan ne, joiden kannattaa mennä testeihin.

Vaihtoehto 1:

Näytteenottoon käytetään työntekijöiden maskeja tai iholta tehtäviä nopeita pyyhkäisynäytteitä.

Maskit tai pyyhkäisyliinat kerätään steriileihin astioihin, jotka toimitetaan Polarscentin ja Wise Nosen koirakoulutuskeskukseen (Ruskatie 1, Espoo). Koirat käyvät näytteet läpi vielä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana aamuna.

Koirien merkkaamien näytteiden jättäneet voidaan ohjeistaa seuraavaksi PCR-testeihin.

Vaihtoehto 2:

Sisäänkäynnin luona eristetään koiralle ja kouluttajalle tila, jossa tutkimus voidaan helposti suorittaa. Tilaksi kelpaa lämmin teltta, kontti tai vaikka työmaakoppi, kunhan eläimen ei tarvitse palella ja sillä on mahdollisuus välillä myös levätä. Sisätiloissa testialue voidaan eristää esimerkiksi sermeillä.

Tuomme kaikki tarvittavat tutkimusmateriaalit ja koirien työhön liittyvät varusteet. Koiran ja kohdehenkilön välille ei synny suoraa kontaktia, jotta eläin ei saa liikaa ärsykkeitä, eikä sen keskittyminen herpaannu.

Sisääntulija luovuttaa käytetyn maskin tai tekee nopean pyyhkäisytestin iholtaan.
Kouluttaja antaa maskin tai pyyhkäisyliinan koiran tarkastettavaksi.
Näin saadaan välittömästi tieto, kantaako sisääntulija SARS-CoV-2-virusta.

Tarvittaessa tutkittava henkilö voidaan ohjata jatkotutkimuksiin.

Tällä tavoin pystytään analysoimaan jopa sata näytettä päivässä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Yksi koira pystyy analysoimaan jopa sata näytettä päivässä. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.