Valikko Sulje

Palvelukonseptit

Taistelu lutikoita vastaan

Lutikkaongelma on voimakkaassa kasvussa, ja Suomeen on muodostunut oma lutikkakanta. Vuonna 2020 Suomessa arvioitiin olevan n. 8000 lutikkakohdetta.

Asunto joudutaan pahimmillaan repimään irti perustuksia myöten. Vaikka yksi asunto hoidetaan kuntoon, luteet leviävät seuraaviin talon rakenteiden myötä. Siksi koko rakennuksen arvo on vaarassa.

Mahdollisesti ainoa keino ongelman ennaltaehkäisyyn ja ajoissa tapahtuvaan reagointiin on koirien avulla suoritettava ennakoiva säännöllinen tarkastus.

Etsimme asiakkaaksemme taloyhtiötä tai esimerkiksi hotellia, joka haluaa varmistaa ennalta, että lutikat eivät pääse leviämään ja tuhoamaan yhtiön arvoa.

Laita viesti tai soita 0400 920 423, niin katsotaan, miten voimme auttaa juuri teitä.

Tyypin 2 diabetes

Pelkästään Suomessa on diagnosoitu n. 250 000 tyypin 2 diabetesta sairastavaa.

Arvioiden mukaan vähintään vastaava määrä ihmisiä on tietämättään esidiabetesasteella. Tämä pitäisi vain saada selville ajoissa, jotta pystytään tekemään korjausliikkeitä, ennen kuin on liian myöhäistä.

Konseptimme avulla voidaan toteuttaa erittäin nopea, tehokas ja miellyttävä tyypin 2 diabeteksen esiseulonta missä tahansa organisaatiossa tai esimerkiksi apteekin, lääkäriaseman tai luontaistuotekaupan ovella.

Polarscent toimittaa yhteistyössä paikallisen koiratoimijan kanssa paikalle 1-2 koirakkoa, joiden avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä, kun asiakas saa tiedon ja pääsee ajoissa hoitoon.

Palvelu on kehitysvaiheessa, ja tulemme tiedottamaan myöhemmin sen lanseerauksesta Suomessa.