Valikko Sulje

Palvelukonsepti

Koirien äärimmäisen herkkyyden ansiosta ne pystyvät tunnistamaan koronaan sairastuneiden lisäksi taudille mahdollisesti altistuneet ihmiset. Tällä tavoin pystytään tehokkaasti esiseulomaan ne, jotka kannattaa jatkotestata.

Palvelukonsepti sopii mille tahansa organisaatiolle, jolla on vähintään kymmeniä testattavia.

Vaihtoehto 1:

Näytteenottoon käytetään työntekijöiden maskeja tai iholta tehtäviä nopeita pyyhkäisynäytteitä.

Maskit tai pyyhkäisyliinat kerätään steriileihin astioihin, jotka toimitetaan Polarscentin ja Wise Nosen koirakoulutuskeskukseen (Ruskatie 1, Espoo). Koirat käyvät näytteet läpi vielä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana aamuna.

Koirien merkkaamien näytteiden jättäneet voidaan ohjeitaa jatkotutkimuksiin.

Vaihtoehto 2:

Sisäänkäynnin luona eristetään koiralle ja kouluttajalle tila, jossa tutkimus voidaan helposti suorittaa. Tilaksi kelpaa lämmin teltta, kontti tai vaikka työmaakoppi, kunhan eläimen ei tarvitse palella ja sillä on mahdollisuus välillä myös levätä. Sisätiloissa testialue voidaan eristää esimerkiksi sermeillä.

Tuomme kaikki tarvittavat tutkimusmateriaalit ja koirien työhön liittyvät varusteet. Koiran ja kohdehenkilön välille ei synny suoraa kontaktia, jotta eläin ei saa liikaa ärsykkeitä, eikä sen keskittyminen herpaannu.

Sisääntulija luovuttaa käytetyn maskin tai tekee nopean pyyhkäisytestin iholtaan.

Kouluttaja antaa maskin tai pyyhkäisyliinan koiran tarkastettavaksi.

Tarvittaessa tutkittava henkilö voidaan ohjata jatkotutkimuksiin.

Tällä tavoin pystytään analysoimaan jopa sata näytettä päivässä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Yksi koira pystyy analysoimaan jopa sata näytettä päivässä. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.